Bij Camping de Vijverhof kom je helemaal tot rust

Ben je op zoek naar een vriendelijke, kleine en gezellige camping in de Betuwe, dan is Camping de Vijverhof misschien wel wat voor jou. Gelegen bij Ommeren is dit een camping waar je alles bij de hand hebt zonder dat je aan massa-kamperen hoeft te doen. Deze camping is ideaal voor jonge kampeerders, gezinnen en iedereen die er even uit wil. Er is van alles te doen, want voor een kleine camping zijn de eigenaren bijzonder actief. Als jij een vakantie tussen de Linge, de Waal en de Rijn wel ziet zitten, denk dan aan Camping de Vijverhof.

Slapen bij Camping de Vijverhof

Bij deze camping kun je op vier verschillende manieren overnachten. Uiteraard is er de camping zelf, op een mooi en goed onderhouden veld achter het receptiegebouw. Hier zet je je eigen tent of caravan op en kan het genieten beginnen. Het is ook mogelijk om een stacaravan te huren. Deze heeft dan een voortent en je kunt er 4 tot 6 personen in kwijt. Wil je liever iets meer luxe, dan kun je ook een chalet of een blokhut huren. Je hebt dan een eethoek, een kachel en een keukenblok. Als laatste kun je een weekje weg boeken in Vakantiehuis het Achterhuis waar je met 5 personen zeer comfortabel kunt leven en overnachten.

 

Welke voorzieningen heeft de camping?

Camping de Vijverhof is goed onderhouden en erg netjes. Uiteraard zijn er de standaard voorzieningen, zoals douches en toiletten, maar er is meer. In het verwarmde sanitaire gebouw kun je wassen en drogen en is er een koelkast waar je indien nodig gebruik van kunt maken. Je kunt op de camping gratis internet gebruiken, er is een sanitaire ruimte voor minder validen en ook huisdieren zijn toegestaan. Wil je graag met je camper komen, dan zijn er drie camperplaatsen waar je terecht kunt. Camping de Vijverhof is modern, netjes en erg schoon.

 

Wat is er voor kinderen op de camping te doen?

De camping heeft een riante speeltuin waarin je onder andere een trampoline, een klimrek en een zandbak aantreft. Ook kunnen de kinderen gratis gebruik maken van de skelters die zich overal op het erf bevinden. Als het regent is er de recreatieruimte waar je kunt tafeltennissen, tafelvoetballen en een potje pool kunt spelen. Voor kinderen is daar een spel- en leeshoek. Het leukste van de camping is misschien wel de kinderboerderij, waar je kippen, schapen, geiten, konijnen en een verzorgpony kunt aaien, borstelen en voeren.

 

Betaalbaar kamperen en je komt niets te kort

Bij Camping de Vijverhof is kamperen erg betaalbaar en daarvoor krijg je alle voorzieningen die je nodig hebt. Ook op regenachtige dagen kun je op de camping prima verblijven, omdat de kinderboerderij en de recreatieruimte gewoon open zijn voor gasten. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en een dagje op de camping doorbrengen is daarom ook zeker aan te raden. Gelegen in een schitterend gebied midden tussen de rivieren, kun je bij Camping de Vijverhof een betaalbare, maar onvergetelijke vakantie ervaren voor het hele gezin.

Share: