Alleen maandelijks facturen uitprinten

Ben jij aan het denken om een printer te huren? Dan hebben wij in dit artikel jouw opties op een rijtje gezet. Ondanks dat je wellicht denkt dat een printer huren het beste is voor jouw situatie, is het kopen of leasen van een printer ook altijd een optie. Kom erachter welke optie daadwerkelijk het beste werkt voor jou. Vervolgens kan je een bezoekje brengen aan Wij Verhuren Printers om jouw nieuwe printer uit te zoeken voor het kantoor.

 

Het voordeel van een printer huren

Een printer huren is een perfecte manier om jouw kantoor voor een maand of twee te voorzien van een printer. Het is bijvoorbeeld een handige manier om te ervaren hoe handig het is om een printer bij jou op het kantoor te hebben, zonder dat je gelijk alles moet aanschaffen. Normaliter zijn huurcontracten voor een printer erg flexibel en in te zetten voor korte tijd. Doordat ze maar een korte tijd worden verhuurt, krijg je vaak nieuwere modellen die erg goed werken. Het huren van een printer is ook enorm handig voor bedrijven die vaak in een tijdelijke werkruimte zitten, zoals in de bouw.

 

Een printer kopen

Of een printer kopen voordelig is voor jouw bedrijf of niet hangt af van de hoeveelheid printwerk dat jouw bedrijf doet. Gebruik jij de printer alleen voor het maken van kopietjes van jouw maandelijkse facturen, dan is een printer kopen misschien niet voor jou, maar als jij veel contracten uitprint, kopieert en scant, dan is het een must om een printer op jouw kantoor te hebben. Wanneer jij een printer koopt, kan jij deze op ieder moment van de dag gebruiken. Het enige wat jij moet doen, is zorgen dat er genoeg inkt en papier op voorraad is. Voor grote bedrijven met grote print apparatuur is het ook aan te raden om een onderhoudscontract te tekenen. Bij een storing zorgt dit contract ervoor dat jouw printer binnen zo’n kort mogelijke tijd wordt gemaakt.

 

Waarom een printer leasen?

Net zoals dat jij een auto kan leasen, is het ook mogelijk om een printer te leasen. Door een printer te leasen heeft jouw bedrijf toegang tot een printer voor een lange tijd, zonder dat het in een keer een grote investering is. Bij het leasen betaal je namelijk alleen maandelijks een klein bedrag. Het enige nadeel is dat een leasecontract vaak alleen voor een langere periode is af te sluiten.

Share: