De ontwikkelingen van ISO 27001

ISO-27001-training

Heb je interesse om een ISO 27001 training te volgen? Informatie is waardevol voor een onderneming. Niet alleen informatie die op papier is gedrukt heeft waarde, maar ook digitale informatie kan erg belangrijk zijn voor een organisatie. Het elektronisch verzenden van informatie komt steeds vaker voor bij organisaties. Het is dan wel belangrijk dat de gegevens van de organisatie beveiligt zijn tegen de gevaren van hackers en andersoortige cybercriminelen. Deze zorg is helaas niet ongegrond, want steeds meer organisaties worden het slachtoffer van cybercriminelen. Als je een systeem wilt invoeren om de gegevens van jouw onderneming te beveiligen, kan ISO 27001 hierbij helpen. Lees verder om meer te weten te komen over de succesvolle implementatie van ISO 27001, of neem een kijkje op de website van NEN voor informatie over de ISO 27001 training, want via NEN kun je de training volgen.

 

Is de ISO 27001 training iets voor jou?
Als je op de een of andere manier betrokken bent bij de implementatie van managementsystemen voor de beveiliging van informatie, doe je er goed aan om de ISO 27001 training te volgen. Je kunt er ook voor kiezen om meer dan een training te volgen. Het op orde hebben van de informatiebeveiliging is erg belangrijk. Dat is waar ISO 27001 om de hoek komt kijken. Tijdens de training leer je onder meer risicoanalyses uitvoeren en informatiesystemen beheren volgens de normen van ISO 27001. De kennis wordt op een rap tempo met de kandidaten gedeeld. Het onderwijs is bijzonder praktisch van aard. Je moet dan ook niet verbaasd opkijken als er veel voorbeelden uit de praktijk langs komen. Voordat je de ISO 27001 training kunt volgen, dien je enige kennis te hebben van ISO/IEC 27001.

 

Eendaagse training
De training duurt slechts een dag. Soms kun je korting krijgen op de totaalprijs, dus houd de kortingen scherp in de gaten als je je gaat inschrijven voor een ISO 27001 training. Het is ondertussen duidelijk geworden dat er veel voordelen verbonden zijn aan het volgen van de training. Niet alleen houd je cybercriminelen op afstand, maar ook kun je genieten van praktijkgericht onderwijs dat gegeven wordt door de beste docenten. De docenten hebben volop ervaring opgedaan in de praktijk. Als je benieuwd bent hoe de normen van ISO 27001 kunnen helpen om de gegevens van jouw organisatie te beschermen, kun je je inschrijven voor de ISO 27001 training. De cursus bevalt kandidaten heel erg goed.

Share: