street-art-murals

In sommige branches is de ambiance allesbepalend voor de business. Een Cubaans restaurant waar de zon altijd schijnt, een modezaak waar je letterlijk vanaf de catwalk binnenloopt, een club waarin de beats je tegemoet komen vanaf muur… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Street art murals zijn echte eycatchers, die je zaak sfeervol en uniek maken. Wat zijn murals precies? We geven tekst en uitleg!

Street art murals

Street art murals zijn muurschilderingen, gemaakt door professionele street-art kunstenaars. Sommigen van hen hebben hun kunsten in de loop der jaar doorontwikkeld van graffiti naar levensechte muurschilderingen. Deze vorm van graffiti-kunst is bekend uit steden van over de hele wereld, waar soms complete flatgebouwen zijn beschilderd. Tegenwoordig zijn ze niet alleen meer op straat te vinden, maar ook bij hippe bedrijven: een blikvanger die voor positieve reacties, exposure en herkenbaarheid zorgt.

Street art murals voor ondernemers

Anno 2021 kiezen veel ondernemers bewust voor een trendy en gedurfde uitstraling. Een muurschildering straalt een bepaalde sfeer of boodschap uit en is een echte eyecatcher in de zaak. Eén waarmee mensen op de foto gaan en online en offline voor de nodige free publicity zorgen! Street art murals worden veel gezien in restaurants, clubs, café’s, winkels, marketingbureaus en openbare overheidsinstellingen – maar kunnen voor elk type ondernemer op maat worden gemaakt.

3 ideeën voor een muurschildering op maat

  • Uitzicht op zee en een ondergaande zon in het land waar je specialiteiten vandaan komen. In een Grieks restaurant bijvoorbeeld, een Italiaans restaurant etc.
  • Een inspirerende artiest, die bij de uitstraling van je club past
  • 3D art, waarmee bezoekers levensechte foto’s kunnen maken
Share: