Betere nachtrust pakken

Een goede nachtrust is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Na een goede nachtrust voelt je lichaam immers weer soepel aan en heb je energie voor weer een nieuwe dag. Slapeloze nachten hebben juist een tegenovergesteld effect. Ben je woonachtig in de buurt van Rijssen, dan kun je vaarwel zeggen tegen slapeloze nachten met deze beddenzaak in Rijssen en omgeving: Medipasmatras. Je weet pas of een bed of matras voor je geschikt is na het zelf uitgeprobeerd te hebben. Deze ervaring biedt het bedrijf je in de showroom aan de Ambachtsstraat 5. Voor elk slaapprobleem zal geheid een oplossing gevonden worden.

 

Matrassen voor een goede houding

We slapen veel in ons leven. Alles bij elkaar opgeteld zeker een derde van een mensenleven wordt in bed doorgebracht. Goede ondersteuning van het lichaam is hierbij belangrijk om fysieke klachten te voorkomen. Matrassen dienen op maat gemaakt te worden, waarbij gekeken wordt naar je slaaphouding, gewicht, lengte, allergieën en dergelijken. Alleen zo is een goede nachtrust haalbaar.

 

Speciale kussens

Ook de rug- en nekwervels moeten in de slaap de juiste houding aannemen, namelijk op een recht lijn liggen. Daarom is een goed kussen belangrijk. Kussens hebben verschillende hoogtes en hardheden. Tevens zijn er speciale kussens voor zijslapers, rugslapers en buikslapers en voor mensen met brede of smalle schouders. Ook kussens kunnen verlichting bieden bij fysieke klachten.

 

Goede temperatuur

De temperatuur in je bed moet ook aangenaam zijn voor een goede nachtrust. Je moet geen koude voeten hebben, maar moet ook niet iedere nacht baden in het zweet. Dekbedden voor elk seizoen bieden hierbij een uitkomst. Natuurlijke materialen in je dekbed zorgen voor de ventilatie en geven je een goede nachtrust.

 

Boxsprings zijn de crème de la crème

Een boxspring is ook bevorderlijk voor de goede nachtrust, maar maak niet de vergissing te denken dat het een compleet bed is. Een boxspring is een soort onderstel, bestaande uit een stoffen ombouw met pocketvering. Hier bovenop komen de matrassen te liggen: een verend matras en een topmatras. Laatstgenoemde zorgt ervoor dat je lichaam een optimale ondersteuning krijgt, wat je slaaphouding ook is. Door deze combinatie van boxspring en matras heb je een hoger bed. Dit is handiger om eenvoudig uit bed te komen.

Share: