Een uitvaart regelen in deze tijden

blog afbeelding

Hoe mooi een stad ook is, aan alles komt een eind. Wanneer iemand met veel plezier in een stad heeft gewoond, is het niet verwonderlijk dat deze plek ook wordt uitgekozen als laatste rustplaats.

Dordrecht is een prachtige stad, met een geschiedenis die teruggaat tot ongeveer 1120 na Christus. Je vindt in de stadskern dan ook veel historische gebouwen en monumenten, zoals de Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk. Ook als laatste bestemming biedt deze stad een prachtige plek waar op een persoonlijke en waardige wijze afscheid kan worden genomen van je dierbaren. D&O Uitvaartverzorging doet er alles aan om de nabestaanden zo goed mogelijk door deze moeilijk periode heen te helpen.

Persoonlijk en waardig afscheid

Afscheid nemen is niet makkelijk. D&O Uitvaartverzorging begrijpt dat in een emotioneel beladen periode er op korte termijn veel en wellicht ook moeilijk beslissingen moeten worden genomen. Daarom proberen ze de nabestaanden zo goed mogelijk bij te staan en te helpen bij alle praktische zaken die moeten worden geregeld. De opbaring kan hier plaatsvinden, evenals de begrafenis of crematie, en na afloop is er in de orangerie ruimte voor condoleances en tederheid met wat eten en drinken.

Multimedia mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart

D&O Uitvaartverzorging is een echt familiebedrijf wat al meer dan een eeuw bestaat. Het bedrijf is wel met zijn tijd meegegaan. Ze bieden een luisterend oor, en doen hun best een de nabestaanden de aandacht te geven die nodig is en rekening te houden met hun wensen. Bovendien zijn er ook vele technische multimedia mogelijkheden. De plechtigheid wordt bijvoorbeeld door camera’s vastgelegd en kan live gestreamd worden. Zo is er in deze bijzondere tijd nog steeds een persoonlijke uitvaart mogelijk, en kunnen vrienden en familie met het beperkt aantal toegestane aanwezigen toch de plechtigheid bijwonen.

Share: