De leukste bedrijfsuitjes in Haarlem

De leukste bedrijfsuitjes in Haarlem

Bijzondere bedrijfsuitjes schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Escape rooms, sportclinics, een moorddiner, pub quiz, levend Monopoly. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is arrangement voor. Werk je in Haarlem? Goed nieuws: we hebben de leukste bedrijfsuitjes in Haarlem voor je op een rijtje gezet.

Als hoofdstad van Noord-Holland en als echte studentenstad, staat Haarlem bekend om de gezellige sfeer die er hangt. Ook bedrijfsuitjes zijn er volop te vinden. Voor een onvergetelijke dag of avond!

Teambuilding

Een personeelsfeestje is uitermate geschikt om te werken aan de onderlinge relaties op de werkvloer. Een gezonde dosis teambuilding 💪💯Het aanbod is breed op dit gebied in Haarlem. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een kickboks clinic volgen of een complete bedrijfssportdag laten organiseren. Sport verbroedert, je voelt je verbonden met je team, zet alles op alles om samen te winnen en viert de winst na afloop met een gezellige borrel. Ook spellen zijn goed voor teambuilding. Wat dacht je van real life De Jongens Tegens de Meisjes of Levend Stratego?

Escape rooms in Haarlem

Escape rooms zijn hot! Ben je nog nooit naar een escape room geweest, dan moet je dat zeker snel een keer doen! Het doel bij elke escape room is om jezelf en je team zo snel mogelijk te bevrijden. Met een paar goede aanwijzingen en slim teamwork moet het lukken! In Haarlem zijn diverse varianten van de escape room te vinden. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor Escape in the City, waarbij je geboeid door het centrum van de stad op zoek gaat naar antwoorden. Maar jullie kunnen ook ontsnappen onder het genot van een hapje en drankje tijdens Escape Diner Alkmaar.

Check deze en andere leuke bedrijfsuitjes in Haarlem en boek direct!

Themafeest

Organiseren jullie een bedrijfsuitje voor een speciale gelegenheid? Voor een jubileum, verjaardag of bijzondere feestdag bijvoorbeeld. Op themafeestjes kun je flink uitpakken en lekker gek doen! Ontdek wie van jullie ‘de rat is’ aan tafel tijdens het Moordspel of schuif aan bij één van de vele pub quizzen: deel je muziekkennis en zing met z’n allen uit volle borst mee. Haarlem biedt vele leuke themafeestjes zoals The Hunt Haarlem, het Magic Diner, The Murder Game en App in the City. 

Workshop

Je bent nooit te oud om te leren, zelfs buiten werktijd! Workshops zijn dan ook populaire bedrijfsuitjes. In Haarlem vind je zo in overvloed. Van een workshop boogschieten en pop-art schilderen tot een swingende, muzikale workshop met prachtige exotische instrumenten. Een andere populaire workshop is Mindf*ck Haarlem, waarbij het onmogelijke mogelijk wordt met een eigen goochelaar.

Share: